PROTECT me tretman

Koža je zimi izložena hladnoći, suvom i zagrejanom vazduhu zatvorenih prostora. Dolaskom proleća, kao i mi, koža žudi za promenom. Promena dolazi u vidu regeneracije, neophodne vlage i dobre zaštite kože, a dobra je zaštita gotovo pola posla. Mi to znamo i zato smo pripremili proletni tretman koji je namenjen baš svima.

Uz pomoć PROTECT me tretmana koži vraćamo neophodnu vlagu, opskrbljujemo njenu stanice kiseonikom, povećavamo kapacitet stanica i vraćamo koži sjaj i blistavost.
Na taj način kožu štitimo te ju pripremamo za leto koje uz visoke temperature, jako sunce i znojenje kožu dovodi u stanje stresa.

PROTECT me tretmanom uklanjamo mrtve stanice kože te potičemo rast novih. Aktivnim sastojcima kožu ćemo dodatno istrenirati i revitalizirati te joj osigurati adekvatno hranjenje i vlaženje bez puno lipida. Obnovljenu kožu dodatno ćemo zaštititi i uravnotežiti njenu microbiom.

Osnovu tretmana čine:

1. Čišćenje lica odgovarajućim čistačem (prema tipu kože)

2. Enzimatski piling uz Enzyme peeling liquid + Enzyme peeling paste

3. Podizanje cirkulacije

4. Reviderm mikrodermoabrazija

5. Reviderm ultrazvuk

6. CARE ampula

7. Calming Hydro maska + Instant lifting booster

8. Solar skin shield + Pro microbiome serum

Preparati koje koristimo u koraku završne nege:

PROTECT me tretman sadrži dosada najveći broj preparata u završnoj nezi, a sve kako bi se vašoj koži osigurala optimalna regeneracija i zaštita.

Cera ampule

CERA repairing ampula za kožu pod stresom pomoći će joj s inteligentnom formulom za jačanje kožne barijere.

Ceramidni kompleks fosfolipida i sfingolipida podržava popravak barijere i smanjuje gubitak vlage.

Lipidna barijera se obnavlja i koža postaje podatnija te omogućava zadržavanje vlage u potkožju.

Pro microbiome serum

Predstavljaju sjajan dodatak dnevnoj rutini. Njihova osnovna uloga je dovesti bakterije koje žive na vašoj koži u ravnotežu. Odlično se nadopunjuju s dnevnom SPF zaštitom

Solar skin shield

Ovaj inovativni proizvod štiti kožu i njena kolagenska vlakna od sunca i starenja te pouzdano sprečava oštećenja stanica i prerano starenje kože.

Prijavite se na Newsletter!