Šta je mikrodermoabrazija i
kako ona može poboljšati vašu kožu?

Svaka žena želi zdravu i negovanu kožu. Ukoliko vam geni nisu naklonjeni i imate zahtevniju kožu, pomoć stručnjaka vam je neophodna. Zahvaljujući inovacijama na području estetike lica, uz pomoć vrhunskih tretmana, a potom i preparata- vaša će koža ubrzo zablistati!

Mikrodermoabrazija?

Mikrodermoabrazija, jedan od najčešće izvođenih tretmana u svetu, nešto je za šta su mnogi čuli, ali ne znaju o čemu je tačno reč. Tretmani mikrodermoabrazije će savršeno osvežiti i regenerisati svaki tip kože, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije i koži vratiti zdrav i negovan izgled.

Nakon ciljanog uklanjanja mrtvih ćelija sa posebnim uređajem Reviderm Skin Peeler, stimuliše se snažan rast novih, zdravih ćelija u bazalnom sloju kože. Nove ćelije zatim migriraju u gornje slojeve, postupno obnavljajući nastala mikrooštećenja na tkivu. Rezultat je čista i sjajna koža, bez crvenila i iritacija.

Kako mikrodermoabrazija funkcioniše?

Nežna, bezbolna metoda, bez rizika od alergije i ožiljaka, metoda kojom možemo individualno regulisati do kog stepena i koliko snažno želimo pristupiti tretmanu. Pomoću toka kristala aluminijevog oksida, Reviderm Skin Peeler nežno i bezbolno na kontrolisan način odstranjuje gornji sloj kože. Nakon ovog ciljanog uklanjanja mrtvih ćelija, značajno se stimuliše rast novih zdravih ćelija kojima je potrebno osigurati nakon samog tretmana i određene aktivne sastojke kako bismo održavali rezultate postignute tretmanom. Izbor odgovarajućih aktivnih sastojaka, u Reviderm sistemu, prepustićete svom specijalisti koji će vas ciljanim izborom kućne nege postepeno i sigurno voditi do zdrave i negovane kože tako da će vam ona napokon moći osigurati svoju osnovnu funkciju, a to je- štititi vas!

Koliko često je potrebno odlaziti na tretmane?

Najvažniji je kompletan pristup svakom klijentu. Na specijalističkom pregledu, na osnovu indikacija kože, radi se kompletna preporuka tretmana koju je potrebno propratiti sa određenim aktivnim sastojcima koji se nalaze u preparatima za kućnu negu. Nakon jednog tretmana možemo očekivati vidljivo osveženje kože. Ukoliko želimo popraviti stanje kože, odnosno raditi na određenoj problematici, potreban je kontinuitet između redovnih dolazaka na tretmane i tada će vam specijalista preporučiti najčešće paket od 5 tretmana sa kraćim razmacima između.

Kome je namenjena mikrodermoabrazija?

Svima! Ukoliko imate problematičnu kožu, grubu teksturu kože, bore, oštećenja od sunca, nečistu kožu od akni, dehidriranu kožu, ili ste samo odlučili da je vreme da se ozbiljnije posvetite brizi o vašoj koži, mikrodermoabrazija je tretman za vas!

Prednosti
mikrodermoabrazije

• Brza i efikasna metoda uklanjanja mrtvih ćelija kože
• Potpuno bezbolan tretman
• Siguran i visokoefikasan način vraćanja čistoće i mladenačkog sjaja koži
• Vidljivi rezultati već nakon prvog tretmana
• Veći broj živih ćelija kože
• Rešavanje ozbiljnijih problema sa kožom redovnim odlascima na tretmane

Prijavite se na Newsletter!