True Care – put ka zdravoj i blistavoj koži

REVIDERM filozofija istinske nege utemeljena je na našem dubokom uverenju da je svakoj koži potrebno pristupiti individualno imajući u vidu sve njene potrebe i pronaći kompletan pristup koji će dovesti do poboljšanja prirodne funkcije kože i dovesti do rezultata kojem težimo: zdrave, sjajne kože.

Kao što je svako ljudsko biće posebno i jedinstveno, takva je i svaka koža. Ona predstavlja naš najjači prirodni štit koji neumorno radi dan i noć kako bi nam pružila zaštitu od spoljašnih faktora. Ni jedan drugi organ nema takav beskonačan i kontinuiran potencijal samoregeneracije kao koža.

Zbog toga je glavno načelo REVIDERMa da koži obezbedi idealne uslove kako bi se ponovno aktivirali procesi koji su karakteristični za zdravu, neoštećenu kožu. Zavisno od genetskih predispozicija, životnog stila i godina, koži je ipak potrebna i naša pomoć kako bi se održala zdravom i lepom. Iz tog razloga joj želimo, pomoću tehnologije i dermokozmetike, pružiti najbolje moguće. Tako koža dostiže svoje optimalno, idealno stanje. To je naš cilj. Uz nas su uvek: iskustvo, poverenje i strast.

Naš put se zove True Care – istinski oblik nege.

True care- apsolutna bliskost sa kožom.
True care- tehnologija i dermokozmetika koje daju efikasne, vidljive rezultate.
True care- ima individualno rešenje za optimalne rezultate za svaku potrebu kože.
True care- Vašu kožu neguje Reviderm stručnjak.
True care- partnerstvo stručnjaka i klijenta sa istim ciljem u nezi kože.
True care- naša odgovornost je da se vi dobro osećate u svojoj koži.

Prijavite se na Newsletter!