Garantovani rezultati!

Već više od 35 godina osnovna briga Reviderma je kako koži pružiti negu koju zaslužuje. Od početka svog rada, ova renomirana nemačka kompanija ističe, se na tržištu svojom profesionalnošću i posebnim kompletnim pristupom koji klijentima garantuje rezultate.
Reviderm predstavlja kompletan holistički koncept kojem je osnova prepoznavanje specifičnosti svake kože i njenih potreba a zatim izrada individualnog plana nege koji će osigurati najbolje rezultate.

O REVIDERMU

Efikasna dermokozmetika

U svom portfoliju imamo svetski poznatu dermokozmetičku liniju proizvoda s visokim udelom aktivnih sastojaka. Kada razvijamo naše proizvode, oslanjamo se na najuspešnijeg inovatora svih vremena: prirodu. Biomimetička nega kože na taj način imitira prirodu i poštuje kožu. Na ovaj način dizajnirali smo proizvode visokih performansi koji se odlično kombinuju sa savršenim afinitetom prema koži.

Nagrađivana tehnologija

Reviderm SkinPeelerNew Generation, uređaj za mikrodermoabraziju pomoću kristala, najnagrađivaniji je uređaj za tu vrstu usluge, 8 godina za redom dobio je Beauty Awards za najbolji uređaj na tržištu. Skin Peeler se kroz godine usavršavao, ali osnovna i najvažnija uloga, uklanjanje rožnatog sloja kože i podsticanje deobe novih ćelija ostala je ista, a pozicionirala ga je kao prvi izbor kada je reč o tretiranju teksture kože. Posebnost ovog uređaja je nadogradnja sa dve ultrazvučne sonde snage 3 i 10 MHz koji dodatno rade na drenaži i liftingu lica i dodatno ubrzavaju prodiranje aktivnih sastojaka za vreme tretmana. Svoju paletu proizvoda upotpunili su i cellJet ultrazvukom koji je oduševio primenom unutar tretmana lica sa programima za svaki problem kože u kozmetologiji, ali isto tako i kao post tretman nakon nekih medicinskih zahvata.

REVIDERM je idealan partner za rast i profitabilnost svakog centra jer prenosimo efikasnu „know- how“ metodu u kojoj uz jedinstvene edukacije u sklopu Reviderm Akademije dobijate i individualna rešenja za poslovnu optimizaciju svog centra.

Reviderm akademija

Ono što nas izdvaja od ostalih brendova na tržištu jeste jedinstveni edukativni sistem i podrška koju dajemo našim centrima u Reviderm sistemu.

Kompletan pristup koži

Reviderm primenjuje kompletan pristup negi kože koji uključuje:
• vrhunske konsultacije sa klijentom
• edukacije
• sistem tretmana uz Reviderm tehnologiju i dermokozmetiku sa visokim udelom aktivnih sastojaka
• kućnu negu
• liniju mikromineralnog make up-a.

Prijavite se na Newsletter!