Boost your skin

Tretman dubinske hidratacije za sjajnu kožu 

 

 

Vreme je za kvalitetnu hidrataciju 

Voda čini većinu, odnosno više od 70% našeg tela. Bez vode, naše telo ne može pravilno da funkcioniše. To se odnosi i na kožu lica. Letni meseci i visoke temperature predstavljaju izazovno razdoblje za kožu lica. Ultraljubičasti zraci negativno utiču na vlakna kolagena i elastina, isušujući spoljašnji sloj kože. Kao posledica toga, koža postaje tanja, gubi tonus i pojavljuju se sitne bore koje ukoliko se ne tretiraju, vremenom postaju dublje i vidljivije. 

 

Nega kože tokom letnjeg perioda zahteva posebnu pažnju 

Tokom letnjih meseci, u nezi kože je naš primarni fokus hidratacija! I zato smo osmislili boost your skin tretman koji pruža koži lica optimalnu negu i hidrataciju za vreme toplih letnjih meseci, te pomaže u aktivnoj prevenciji vidljivih i dugoročnih posledica poput gubitka vlage koji rezultira pojavom finih bora, gubitka tonusa i volumena koji uzrokuje vidljivo stariji izgled kože, kao i prekomerne produkcije melanina koja dovodi do hiperpigmentacijskih promena. 

 

Koraci tretmana: 

  • 1. Čišćenje lica odgovarajućim čistačem
  • 2. Enzimatski piling
  • 3. REVIDERM Ultrazvuk 10 min low, 10 min medium 
  • 4. Rebalance alge/booster + Hyal plumping ampula 
  • 5. Hydro 2 infusion mask 
  • 6. Beach serum + solar skin shield SPF 30 

 

Tretman REVIDERM ultrazvukom 

Tretmani prilikom kojih koristimo REVIDERM ultrazvuk pružaju izuzetno ugodno iskustvo i povećavaju sposobnost kože da zadržava vlagu. 

Ultrazvuk je uređaj koji se primenjuje u kozmetičke svrhe kako bi se stimulisala cirkulacija i omogućilo bolje prodiranje aktivnih sastojaka iz dermokozmetičkih proizvoda u dublje slojeve kože. Njegovi ultrazvučni talasi, specifične frekvencije i pulsacije imaju nežan, ali snažan uticaj na potkožje. 

Uz pomoć ultrazvuka, postižemo optimalnu hidrataciju kože i poboljšavamo tonus i konture lica, što rezultira svežijim, mlađim i zdravijim izgledom. 

 

Aktivni sastojci koje koristimo u završnom koraku nege 

Proizvodi koje koristimo u završnom koraku nege imaju cilj da pruže maksimalnu hidrataciju potkožju kako bismo pripremili kožu lica za visoke temperature i sprečili neželjene posledice poput pojave bora, gubitka tonusa i volumena. 

  • Hydro 2 infusion mask 

Formula sa visokom dozom visokotehnoloških peptida deluje na učvršćivanje i toniranje kontura lica. 

Uz pomoć ove posebno osmišljene formule, koža se izgrađuje iznutra i spolja, a u kombinaciji sa REVIDERM ultrazvukom postiže se znatno vidljivo zatezanje kože, poboljšava elastičnost i čvrstoća, a samim tim se i podižu konture. 

  • Solar skin shield 30 i beach serum 

Uz solar skin shield SPF 30 koristimo i beach serum. Ovaj termostabilan koncentrat sa visokokvalitetnom hijaluronskom kiselinom i dva prirodna faktora vlaženja (NMF) štiti kožu od dehidracije. 

Trostruki kompleks vlaženja prevenira povećani gubitak vlage u koži uzrokovan delovanjem sunca sa koži identičnim ovlaživačima. 

Jedinstveni tretman na tržištu 

Boost your skin tretman je jedinstven na tržištu jer hidrira vašu kožu uz pomoć sastojaka visokih performansi koji slede nakon adekvatnog čišćenja i peelinga.  

Kontaktirajte vaš najbliži REVIDERM centar i zakažite vaš termin za tretman sa kojim ćete zaštititi i osvežiti vašu kožu!