Važnost pH balansiranog stanja

Zašto biram Reviderm 

Kada me pitaju za Reviderm dermokozmetiku i pristup, opisujem ga kao jedinstven koncept savršeno osmišljen za rad u beauty industriji. Profesionalni, jedinstveni i brendirani tretmani, proizvodi kućne nege i revolucionarna tehnologija kompatibilna sa aktivnim supstancama unutar proizvoda. A sa aspekta zaposlenog i rukovodioca ističem Reviderm akademiju,  koja pruža široko znanje znanje i izvanrednu  edukaciju iz oblasti dermokozmetike, kao i veštine u vođenju beauty biznisa. 

Nakon svih modula akademije postajete specijalistički Reviderm centar, što je i Lola Beauty Concept. 

To podrazumeva da možete da radite sve tretmane, u toku ste svih noviteta (aktivne supstanci na tržištu, preparati, kvartalni tretmani) uz kontinuiranu podršku i kontakt sa svim Reviderm centrima u regionu, jer razmena iskustva i širenje znanja i konstantna edukacija je jasan put do zadovoljnog klijenta.   

Sve ovo i veliki profesionalizam je pod budnim okom naše mentorke, Kristine Ukalović, uvek raspoložene da nesebično podeli sve novitete i iskustava vezana za beauty biznis.  

 

Šta je ono što ističete? 

Speifičnost u sastavu preparata – Reviderm ima nekoliko zaštićenih aktivnih supstanci koje rešavaju mnoge izazove na koži, vrlo brzo, delotvorno, vidljivo klijentu. 

Izdvojila bih pH manager koncept (pH manager, pH manager forte, pH manager forte plus).  

 

Koju problematiku reguliše pH manager linija? 

  • osetljiva, reaktivna koža, 
  • koža sa oštećenom hidro-lipidnom barijerom,  
  • povećane pore,  
  • gruba tekstura,  
  • koža kojoj je potrebna regeneracija,  
  • dehidrirana koža, 
  • koža sa povremenim ili stalnim manifestacijama u vidu akni   

 

Zašto je važno pH balansirano stanje? 

Optimalan pH, štiti kožu od dehidratacije, crvenila, bubuljica,  iritacija. Idealan pH je 4,5 do 5, odnosno blago kisela vrednost, kada je koža zaštićena i zdrava. 

Kako Vi prepoznajete narušenu pH vrednost i kojim metodama pristupate pri rešavanju date problematike? 

Ukoliko je koža iritirana, dehidrirana, imate osećaj peckanja čak i pri umivanju, perutanje, pojave bubuljica… možemo konstatovati da je pH narušen i potrebno je vratiti kožu u normalno stanje.   

 

Šta može da dovede do narušenog balansa?  

 Jaki čistači, tonik sa sadržajem alkohola, preterano isušivanje kože, izlaganje suncu bez SPF zaštite, neadekvatna nega. 

 

Vaše mišljenje o Reviderm pH managment liniji 

Preparati pH manager sadrže minimalan udeo lipida, hidrantnu komponentu, definišu veličinu pora, regulišu pH balans i što je najitnije rešavaju niz navedenih problema. 

 

Vaš savet iz prakse 

pH manager je zlatni standard kada imamo problem a želimo da vratimo kožu u zdravo stanje. 

Vaš omiljeni Reviderm proizvod iz date linije 

pH manager forte plus je moj omiljeni proizvod, za zdrav balans kože.  

pH manager koncentrat za regulaciju pH sa blagim efektom pilinga, sadrži zaštićeni Reviderm patent kao glavni aktivni sastojak  – kerabionik, spoj nekeratolitičkih kiselina. Ovaj koncentrat je kec iz rukava kada je narušen izgled kože, a ujedno i omiljeni prepaat mojih klijenata. 

 

Ukoliko imate izazov sa kožom, problem koji je dugotrajan, pozovite nas, konsultaije su besplatne – vaš Lola Beauty Concept