REVIpeel tretman

REVIpeel tretman

profesionalna, personalizovana eksfolijacija

iz REVIDERMA 

5 novih kompleksa REVIDERM AHA kiselina uklopljeno je u novi, trajno dostupan tretman iz REVIDERMA. REVIpeel tretman  će omogućiti svakoj koži iskustvo profesionalne eksfolijacije. 

Kompleksi AHA kiselina su ciljano formulisani i čine sam temelj REVIpeel tretmana. Svaki pojedinačni tretman sadrži specifičnu kombinaciju i količinu različitih AHA kiselina, te su kao takvi idealni za kožu koja još uvek nije imala iskustva sa kiselinama, kao i za sve one koji tretmane sa AHA kiselinama već dugo priželjkuju ali ih se i pribojavaju. 

Uz osnovni mehanizam AHA kiselina u vidu stimulacije obnavljanja kako potkožja tako i same površine kože, ovaj tretman se razlikuje od ostalih tretmana sa AHA kiselinama zbog posebno uklopljenih aktivnih sastojaka koje nema nijedan trenutno dostupan tretman sa AHA kiselinama na tržištu. REVIpeel tretman sa AHA kiselinama je posebno prilagođen konkretnim problematikama i izazovima kože. 

 

Koraci tretmana: 

  1. Čišćenje lica odgovarajućim čistačem (prema tipu kože)
  2. Enzimatski piling uz Gentle pH balancer + Enzyme peeling powder
  3. Dezinfekcija kože Skin prep losionom
  4. Odabir kompleksa AHA kiselina prema tipu problematike i kože
  5. Neutralizacija snažnijeg djelovanja kiselina
  6. Maska prema tipu kože
  7. SPF faktor

 

Kakav rezultat možete očekivati? 

REVIDERM AHA kompleksi kiselina su kreirani kako bi delovali na najčešće problematike kože i uz dodatak posebnih aktivnih sastojaka kožu dovode u njeno prirodno pH balansirano stanje. Vidljivo zaglađuju grubu, borama i finim linijama načetu kožu, gotovo u potpunosti uklanjaju hiperpigmentacijske promene i mrlje od ožiljaka, te preventivno deluju na stvaranje novih. 

Nakon tretmana koža izgleda osveženo i zaglađeno. Seboreične kože koje su sklone preteranom mašćenju i nezdravom sjaju postaju zdravo matirane, dok je suva koža  optimalno nahranjena vlagom uz vidljiv plump efekt. 

 

REVIpeel tretman se može kombinovati  sa ostalim REVIDERM tretmanima. 

U zavisnosti od tipa kože i problematike koju rešavamo, REVIpeel tretman se može  kombiniovati i sa drugim REVIDERM tretmanima poput mikrodermoabrazijie, mikroneedlinga i ultrazvuka. Tako individualno prilagođeni tretmani će zavisiti od prvobitno zatečenog stanja kože, a najbolji rezultati će se ostvariti uz preporučenu REVIDERM skincare rutinu koju je potrebno primenjivati i nakon tretmana.